Home > iLove PDF Word Çevirme > ilove PDF Word Çevirme

ilove PDF Word Çevirme Dönüştürücünün

Öyleyse, PDF'yi Word'e dönüştürmek istiyorsanız, ilove PDF Word Çevirme , hangisi en iyi PDF'den Word'e dönüştürücü Uygulaması? Sizin için en iyi uygulama, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlı olacaktır. İşte göz önünde bulundurmanız gereken avantajlar ve dezavantajlar. Size uygun dönüştürücüyü seçin.

Bölüm 1: Ücretsiz Uygulamalar Için Birçok Seçenek

Ücretsiz Uygulama - WPS Office'i kim bilmez? Kingsoft tarafından geliştirilen bu ofis uygulaması üstün bir uygulamadır ve her zaman Ms. Office ile eş tutulmuştur. PDF'yi sevdiğim en iyi PDF to Word dönüştürücü uygulamalarından biridir. Ayrıca bir PDF dönüştürücü uygulamasına sahiptir. WPS PDF, mevcut çeşitli dönüştürme biçimleriyle PDF dönüştürmeyi kullanmanın çok kolay bir yolunu sunar.

Artıları - Bilgisayarlar için bu uygulama Windows, Linux ve Mac cihazlarını destekler. Ayrıca, WPS PDF to Word Converter, yazı tipi biçimlendirmesini, görüntüleri ve düzeni de korur.

Eksileri - Bu uygulamanın avantajlarının yanı sıra dezavantajları da vardır. Bununla birlikte, eksiklikler, kullanıcıları kullanmak için rahatsız etmeyecektir. WPS Office, program için bu en iyi uygulama PDF'den Word'e dönüştürücü sevgisinin kullanımını engelleyebilecek bazı eksilere işaret etse de.

ilove PDF Word Çevirme

Bölüm 2: ilove PDF Word Çevirme Karmaşık Teknikler öğrenmek Zorunda Kalmadan

Bu uygulamanın ücretsiz sürümünü kullanmanın dezavantajlarından biri, her zaman sunum sayfasının görünümünü aynı anda vermesidir. Bu sayede belirlediğimiz tüm görseller ve yazılar tek tek ekranda görünebiliyor. Belki bu sürüm sizin için en iyi uygulama değildir, ancak bu uygulamayı PDF'den Word'e dönüştürücü ilove için indirerek edinmeniz daha kolay olacaktır.

Profesyoneller

WPS Office, yerleşim görünümüne sahip okuma olanaklarına sahiptir. Ayrıca kitap okurken olduğu gibi çokça çevirebilir veya sayfa sayfa çevirebilir. Bu uygulama, metnin ekranın kenarlarından kesilmemesi için sarabileceğimiz yazı ile büyütülebilen bir ekran görüntüsüne sahiptir.

Klavyeyi Veya Kullanıcının Klavye Görünene Kadar Ekrana

dokunmasını gerektiren diğer uygulamaları görüntülemek için kullanabileceğimiz düğmeler vardır. Diğer uygulamalarda ekrana dokunmak, genellikle imlecin yanlışlıkla dokunulan bir konuma hareket etmesine neden olur.

ilove PDF Word Çevirme Eksiler

Avantajlarıyla karşılaştırıldığında, WPS Office'in çok az zayıf noktası vardır. Genellikle, bu uygulama aynı anda görünmeyen ancak tek bir birimi getirmek için birkaç tıklama gerektiren metin ve resimler içeren bir sayfaya sahip PPT dosyasını görüntüleyemez.

Bu sorun için WPS Office, sunum sayfasını her zaman bir kerede görüntüler; bu şekilde, tüm görüntüler bir kerede ekranda görünecektir. WPS Office'in sahip olduğu zayıflıklardan emin olmak, ona güvenmemek için bir neden değildir, çünkü sahip olduğu avantajlarla karşılaştırıldığında, elbette, onu kullanan bizler için hala çok karlı. Merak edenler için, işinize yardımcı olması için bu WPS Office uygulamasını yüklemekten asla zarar gelmez.

Bu, piyasadaki aşk PDF'sinden Word'e dönüştürücüler arasındadır. WPS Office'in aranan tüm incelikle birlikte kullanıcılarından çok fazla övgü aldığı inkar edilemez. Ayrıca bu, her işi yaparken WPS Office'e ihtiyaç duyan akıllı telefon kullanıcılarının sayısından ayrılamaz. Yumuşak renklerle temiz bir görünüme sahip olan WPS Office'teki düzenleme araç çubuğunun kullanımı da kolaydır. Ayrıca, WPS Office'i çalıştırmak için Google Docs ve Microsoft Office gibi ofis uygulamaları tarafından yaygın olarak kullanılan belge biçimlerini de kullanabilirsiniz. Ayrıca bu sürüm, akıllı telefon sürümünden de çok daha güvenilirdir.

Bir ofis belge işleme uygulaması olarak WPS Office doğru seçimdir. Tek bir eksiksiz uygulama paketinde kullanılan çeşitli gerekli olanaklara ve özelliklere sahip olduğu için harika bir hizmet sağlar. Ancak WPS Office uygulamasını yalnızca hızlı kısa notlar almak için kullanırsanız, karmaşık hale gelecektir. Bu görevi yapmak için daha sonra Google Keep veya Evernote gibi daha basit uygulamaları kullanabilirsiniz.